Mia Organic (0)cn (0)
es (0)
se (0)
免费
下载

Mia Organic

es se

通过 Mia Organic (Mia sh.p.k)

Mia hapi dyert e tregtimit dhe perpunimit te produkteve organike dhe natyrale Shqiptare ne 6 Prill 2015.Misioni yne eshte te ndihmojme dhe rrisim eko-sistemin e ushqimit organik dhe lokal ne Shqiperi.

Ne ditet e para, ekipi yne ka udhetuar ne te gjithe Shqiperine per te takuar fermeret dhe produktet me cilesore te vendit tone.Kemi njohur personalisht 130 fermere dhe kemi vendosur te punojme me vetem 30 prej tyre. Kjo per te arritur ne objektivin tone per te sjelle prane jush produktet me te mira natyrale dhe organike Shqiptare duke respektuar 3 vlerat tona:

E SHENDETSHME - Produktet i nenshtrohen nje procesi rigoroz certifikimi qe siguron perzgjedhjen e produkteve dhe fermereve me cilesor ne te gjithe Shqiperine.Procesi permban disa hapa nga percaktimi i standartit, perzgjedhja e fermereve ne baze te ketij standarti, dhe kontrolli i metejshem i fermereve.

E FRESKET - Produktet MIA Organic transportohen drejtperdrejt nga fermat tek konsumatori nepermjet mjeteve te frigoriferuara dhe ekskluzivisht nga transportuesit tane.

E SIGURT - Produktet qe perzgjidhen nga ne i nenshtrohen analizave specifike mikrobiologjike dhe kimike.

发行说明

2018/5/11 | 版本 : 1.0 | 大小 : 18.0 MB


屏幕截图 iPhone / iPod :

屏幕截图 iPhone / iPod 屏幕截图 iPhone / iPod 屏幕截图 iPhone / iPod

屏幕截图 iPad :

屏幕截图 iPad 屏幕截图 iPad 屏幕截图 iPad

类别

美食佳饮 , 购物


支持的设备 : iPad 2 Wifi , iPad 2 3G , iPhone 4S , iPad 3rd Gen , iPad 3rd Gen 4G , iPhone 5 , iPod Touch 5th Gen , iPad 4th Gen , iPad 4th Gen 4G , iPad Mini , iPad Mini 4G , iPhone 5C , iPhone 5S , iPad Air , iPad Air Cel , iPad Mini Retina , iPad Mini Retina Cel , iPhone6 , iPhone6 Plus , iPad Air 2 , iPad Air 2 Cel , iPad Mini 3 , iPad Mini 3 Cel , iPod Touch 6th Gen , iPhone 6s , iPhone 6s Plus , iPad Mini 4 , iPad Mini 4 Cel , iPad Pro , iPad Pro Cel , iPad Pro 97 , iPad Pro 97 Cel , iPhone SE , iPhone 7 , iPhone 7 Plus , iPad 6.11 , iPad 6.12 , iPad 7.1 , iPad 7.2 , iPad 7.3 , iPad 7.4 , iPhone 8 , iPhone 8 Plus , iPhone X


发现

Bubble Blast Easter
Bubble Blast Easter

价格 : 免费

Bubble Blast 3D
Bubble Blast 3D

价格 : 免费

Bowling Western
Bowling Western

价格 : 免费

Insect Smasher
Insect Smasher

价格 : 免费

戏法
戏法

价格 : 免费iPhone 和 iPad 應用程式

iPhone 和 iPad 游戏

Mac OS X 的应用程序

Mac OS X 游戏

返回頁首

   Follow @FormidApps